اخبار

مراکز تهیه و طبخ غذای ماه مبارک رمضان در ساعات قبل از افطار مشخص شد

آقای مصطفی سلاحورزی رییس اتحادیه صنف سالنهای پذیرایی و اغذیه فروشان مرکز لرستان به منظور رفاه حال مسافران در ماه مبارک رمضان تعداد ۴ واحد اغذیه فروش در ترمینال های بروجرد، شمال و جنوب همچنین تعداد سه رستوران ( گپ- زعفران طلایی – مصدق) را به عنوان واحد های مجاز به فعالیت در ماه مبارک رمضان معرفی کرد و گفت :این واحدها پس از بررسی های لازم توسط اتحادیه صنف سالن های پذیرایی و اغذیه فروشان مبنی بر داشتن شرایط محیطی و بهداشتی لازم جهت اجازه فعالیت به اداره نظارت بر اماکن عمومی معرفی شدند .
سلاحورزی همچنین توصیه‌های بهداشتی زیر را در ماه مبارک رمضان به متصدیان و شاغلین مراکز و اماکن بویژه مراکز تهیه و طبخ مواد غذا یی داشتند :
رعایت بهداشت فردی به ویژه در هنگام تهیه و سرو مواد غذایی، رعایت نظافت و بهداشت محل کار به ویژه محل و کارگاه‌های تهیه و طبخ آش و حلیم و سایر موادغذایی .
مواد غذایی پخته شده از جمله آش و حلیم روی شعله پایین گاز نگهداری شود یا درصورت نگهداری در فر، حرارت غذا از بین نرود.
وی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی جهت گزارش به اتاق اصناف لرستان با شماره تلفن ۳۳۲۴۲۵۲۶تماس بگیرند.