اخبار

تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام رمضان

در راستای کنترل، پایش سلامت و امنیت مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان بازرسان اتاق اصناف لرستان در گشت مشترکی با نمایندگان تعزیرات حکومتی، بهداشت محیط ،اداره استاندارد و مامورین نظارت بر اماکن عمومی شهرستان خرم آباد مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه را با برنامه‌ریزی مدون نظارت می‌کنند.
با توجه به اینکه زولبیا و بامیه شیرینی است که به صورت غوطه وری در روغن تهیه می شود از این رو به علت ایجاد حرارت بالا واستفاده از روغنهای نامناسب،غیر سرخ کردنی و غیراستاندارد احتمال تولید وافزایش ترکیبات شیمیایی و خطرناک که تهدیدی جدی برای سلامتی محسوب می شود، وجود دارد لذا در این بازرسی ها کیفیت روغن استفاده شده،رعایت بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، دستکش، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب مصرفی، لوازم و تجهیزات در محیط کار، چیدمان وسایل، دمای نگهداری، فضای فیزیکی، سیستم دفع پساب و پسماند و دیگر موارد در این صنوف حساس کنترل و نظارت می‌گردند.
همچنین توزیع کنندگان زولبیا و بامیه وظیفه دارند وزن جعبه را قبل از پر شدن شیرینی کشیده و و با کسر آن ، وزن شیرینی را به صورت خالص به مشتریان عرضه کنند.
به شهروندان گرامی توصیه میشود زولبیا و بامیه را فقط از مراکز دارای پروانه کسب و بهداشت تهیه نموده واز خرید این اقلام از دست‌فروشان دور گرد خودداری نموده و در صورت رؤیت موارد تخلف مانند کارگاه‌های غیرمجاز و غیربهداشتی خانگی با شماره تلفن ۳۳۲۴۲۵۲۶ اتاق اصناف لرستان اطلاع‌رسانی نمایند.