اخبار

برگزاری سمینار آموزشی با موضوع کاهش استفاده از قند، نمک، و اسیدهای چرب در مواد غذایی

روز شنبه ۲۷/۸/۹۶
سمینار آموزش واحد های صنفی مرتبط با تهیه مواد غذایی و قنادها با موضوع کاهش میزان قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس در محل سالن اجلاس اتاق اصناف لرستان برگزار شد.
خانم دکتر مهناز مرادی و الهام لشکریان از مدرسین سازمان غذا و دارو، رستورانداران و قنادهای حاضر در جلسه را با مشکلات مصرف بالای این مواد آشنا نموده و میزان صحیح استفاده از قند،نمک و چربی در مواد غذایی را آموزش دادند.
مهندس آرش راشدی رئیس اتاق اصناف لرستان نیز در این خصوص گفت:
با توجه به افزایش مصرف غذاهای شیرین پرچرب پرکالری و پر نمک و همچنین کاهش مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی افراد و رویی آوردن مردم به مصرف فست فودها و غذاهای آماده و افزایش میزان بروز بیماری های قلبی و عروقی لازم است تا با برگزاری سمینارهای آموزشی واحدهای صنفی مرتبط با تهیه مواد غذایی با روشهای کاهش میزان قند، نمک و اسیدهای چرب در تولید مواد غذایی آشنا شوند.